Ekindo Empowerment Training

  • Energetische Lichaamstraining en Meditatie - Vitaliteit & Gronding.
  • Empowerment: energetisch, fysiek en mentaal kracht opbouwen.

Jivan RethmeijerEkindo Empowerment is een krachtige combinatie van energetische lichaamstraining en (actieve) meditatie. Methodieken om op te laden, eigen energie te leren versterken, beheren en diepe fysieke en mentale rust te ervaren.

De training combineert acupressuurtechnieken (Do-In/Shiatsu Grounding met Qigong Grounding, meridiaanyoga, bewegingsmeditaties, energetische meditatie en ademtraining (pranayama). Vaste trainingsonderdelen: haratraining/grounding, rug-/houdingcorrectie, conditieversterking, buik-/bekkenbodemtraining en Do-In zelfmassage technieken.

Ekindo Empowerment Training stimuleert de werking van de organen en de totale energetische doorstroming, verdiept en versterkt de ademhaling en helpt je lichaam extra energie op te nemen, te bundelen/bewaren (centreren).

buddhaOp fysiek/mentaal vlak bevordert de training lichaamsconditie, soepelheid/lenigheid, concentratievermogen, helderheid, en bevordert ze het proces van aarden, centreren, van steeds meer baas worden over eigen energie (energiebeheer).

Tenslotte nodigt de training uit om moeiteloos diepe rust, stilte te ervaren en vertrouwd te raken met de creatieve kracht, vitaliteit die hierdoor weer vrijkomt.

 

Wortels sterk en diep
Takken reiken naar omhoog
't Leven ademt
Haiku J.Ekin(Haiku J.Ekin)