Trainingen Leven & Sterven

Met haar werk nodigt Yasho je uit de levensgebieden "sterven en de dood" te verkennen, doorin liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf het onbekende te benaderen. Voor deelname is geen specifieke ervaring vereist. Er wordt wel een vertrouwdheid met zelfreflectie en meditatie gevraagd en een bereidheid de eigen sterfelijkheid onder ogen te zien. Vanaf najaar 2021 wordt meer concrete informatie verwacht over meerdaagse en jaartraining. Houd de site in de gaten.


Leven & Sterven meerdaagse

Een meerdaagse op een mooie natuurlocatie rond het thema "vergankelijkheid", die je laat ervaren hoeveel levenskracht er vrijkomt als je de doodsangst - de angst voor de vergankelijkheid - en de voortdurende veranderingen in het leven met ontspanning en begrip tegemoet kunt treden. Een reis van het hoofd naar het hart, naar levenskracht en vertrouwen. Sterven en de dood zien als een belangrijke "levenservaring" maakt healing mogelijk van angst en zorgt voor empowerment, een krachtiger aarding in je leven.


Jaartraining "In de spiegel van de dood".

Deze training is bestemd voor mensen die bij het onderwerp sterven en stervensbegeleiding concrete informatie zoeken en bewust willen worden van de verschillende processen die er spelen. Voor iedereen die het onderzoek naar sterfelijkheid en vergankelijkheid ziet als een bijdrage aan de ontwikkeling van een diepere levenskwaliteit. Een hartverwarmende training die je naast kennismaken met de psychosociale kant van de dood ook meeneemt in meditaties waarin gereflecteerd wordt op sterven en dood gerelateerde thema's. De training helpt je meer begrip te krijgen voor de noden van de stervenden en hen te helpen bij het tot rust komen en vrede vinden.